Ing. Zdeněk Černý

Politická příslušnost: nezávislý za Zelené

Zaměstnání: realitní makléř, tuto profesi vykonávám v našem regionu již 25 let.

Proč kandiduji: Není mi lhostejné, co se kolem nás děje. Hodně věcí je možné ovlivnit z pozice běžného občana. Ale mnohem více z politické pozice, a to ať už v dobrém nebo špatném. Proto se aktivně o komunální politiku zajímám a opakovaně pomáhám alespoň svou kandidaturou a samozřejmě prací v orgánech města. Aktuálně jsem členem majetkové komise, předtím jsem působil v komisi bytové. Rád bych na obdobných pozicích pomáhal i nadále.

Další informace: Zajímám se o přírodu, které v rámci svých možností pomáhám, byť třeba jen úklidem odpadků na procházkách. Dále rád sportuji. Sportovních aktivit mám hodně, ale pouze rekreačně.