Zahájení kampaně

19. 04. 2018
Zahájení kampaně

Česká Pirátská strana – MS Piráti Litoměřicko a Strana zelených – ZO Litoměřice

Vás zvou na tiskovou konferenci ke společnému koaličnímu projektu v litoměřických komunálních volbách 2018.

Setkání se zástupci médií proběhne dne 24.4.2018 od 15.00 hodin v prostorách konferenčního sálu (galerie) Grandhotelu Salva, Mírové náměstí 12, Litoměřice.

Dojde k oficiálnímu podepsání koaliční smlouvy, představení volebních lídrů za Piráty a Zelené, sdělení programových priorit a budou zodpovězeny dotazy k představám o novém uspořádání na litoměřické radnici.

Mgr. Mikuláš Peksa předseda místního sdružení Pirátů a poslanec za Ústecký kraj

PhDr. Lenka Simerská spolupředsedkyně Zelených ZO Litoměřice